06 - 20 25 19 38 gvheinde@gevastgoed.nl

Opleveringskeuring Amsterdam

Sta je op het punt om een pand of een huis te kopen? Laat dan eerst een opleveringskeuring in Amsterdam uitvoeren. Je wil tenslotte geen pand met gebreken kopen. GE-vastgoed kan voor elk gebouw een keuring laten uitvoeren door een bouwkundig expert. Hij of zij kan de mogelijke gebreken in een rapport verwerken. Zo weet je precies wat je gaat kopen.

De voordelen van een opleveringskeuring in Amsterdam

Voor zowel zakelijke klanten als particulieren bieden wij een opleveringskeuring in Amsterdam aan. Ben je een particulier en zoek je een koopwoning of een koopappartement? Of heb je een eigen onderneming en zoek je het ideale bedrijfspand? Voordat je gaat kopen is het een goed idee om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren door GE-vastgoed. Eén van onze bouwkundigen komt langs om het gebouw van top tot teen te controleren op eventuele gebreken. Je kunt een bouwkundige keuring laten uitvoeren zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Voordat je een pand of woning koopt kun je beslissen of je de gebreken wil laten opknappen of dat je gaat zoeken naar een ander gebouw. Zo voorkom je dat je een gebouw koopt dat meerdere gebreken heeft. Als je het gebouw al gekocht hebt, kan het zijn dat je hoge kosten moet betalen om de gebreken op te knappen. Is de oplevering van je nieuwbouwwoning in zicht? Dan kun je een bouwkundig rapport op laten stellen. Bij eventuele gebreken mag je de oplevering weigeren, zodat je niet in een gebrekkig huis woont.

Het aanvragen van een opleveringskeuring in Amsterdam

Wil je een opleveringskeuring in Amsterdam laten uitvoeren door een expert? Neem dan contact op met GE-vastgoed. Je kunt ons bereiken door te mailen of te bellen. Ook kun je het contactformulier op onze website invullen. Je mag tevens vragen stellen of om advies vragen.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je graag meer weten over onze bouwkundige keuringen of wil je een advies op maat? Neem contact met ons op voor meer informatie.