06 - 20 25 19 38 gvheinde@gevastgoed.nl

Bouwkundige keuring Vlaardingen

Niets is vervelender dan een huis kopen dat bouwkundige fouten en gebreken bevat. Om vooraf inzicht te hebben in deze mogelijke fouten, kun je een bouwkundige keuring in Vlaardingen laten uitvoeren. Een expert van GE-vastgoed komt graag langs om het gewenste huis of pand te controleren. Je ontvangt na afloop een rapport met de gebreken. Het voordeel daarvan is dat je nog kunt beslissen om een ander gebouw te kopen.

Waarom een bouwtechnische keuring in Vlaardingen aanvragen?

Het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring in Vlaardingen heeft meerdere voordelen. Laat je op dit moment een nieuwbouwhuis bouwen? Dan is het zeker verstandig om een keuring aan te vragen. Je kunt tevens een bouwkundig rapport aanvragen. De experts van GE-vastgoed controleren graag de nieuwbouwwoning. Zij letten onder andere op de staat van het dak, de constructie en de isolatie. Mochten er gebreken zijn, dan leggen zij dit vast in een rapport. Het rapport kan dienen als proces-verbaal. Het rapport geeft je de mogelijkheid om de oplevering te weigeren.

Je kunt dan aantonen dat het nieuwbouwhuis gebreken bevat. Het is dan ook erg verstandig om dit rapport aan te vragen. Je zit dan niet opgescheept met een huis waar van alles aan mankeert. Tevens hoef je niet bang te zijn dat je later pas de gebreken merkt. Het aanpassen van de fouten kan namelijk erg prijzig zijn. Heeft je huis schade opgelopen? Ook dan kun je een rapport aanvragen voor de contra-expertise. Het is mogelijk dat je meer schadevergoeding kunt ontvangen. Tevens kunt u een nulmeting aanvragen als uw buurman gaat verbouwen of nieuw aan of op bouwen, dit om achteraf niet in de problemen te komen.

bouwkundige keuring

Het aanvragen van een bouwkundige keuring in Vlaardingen

Je kunt in een mum van tijd een bouwtechnische keuring in Vlaardingen aanvragen. Neem contact op met GE-vastgoed door te mailen, te bellen of door het contactformulier in te vullen. Heb je nog vragen over onze diensten? Ook dan mag je gerust contact opnemen.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je graag meer weten over onze bouwkundige keuringen of wil je een advies op maat? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons!