06 - 20 25 19 38 gvheinde@gevastgoed.nl

Bouwkundige keuring Utrecht

Sta je op het punt om een pand of een huis te kopen? Laat dan eerst een bouwkundige keuring in Utrecht uitvoeren door GE-vastgoed. Er komt een bouwkundige met veel ervaring langs om het gebouw te inspecteren. Mogelijke gebreken worden vastgelegd in een rapport. Je loopt dan niet het risico dat je een gebouw koopt waar nog veel aan moet gebeuren. Een bouwkeuring kan door vrijwel iedereen aangevraagd worden. In sommige gevallen wordt een bouwtechnische keuring ook wel een nulmeting of een aankoopkeuring genoemd.

De voordelen van een bouwkundig rapport in Utrecht

Het laten opstellen van een bouwkundig rapport in Utrecht heeft meerdere voordelen. Je kunt bijvoorbeeld een rapport op laten stellen als je gebruik wil maken van contra-expertise. In het geval van schade aan je woning door bijvoorbeeld werkzaamheden van je buurman heb je veelal recht op een schadevergoeding. De verzekeraar laat de schade taxeren door één van hun schade-experts. Uiteraard zullen ze proberen om de kosten voor de verzekeraar zo laag mogelijk te houden. Mocht je het niet eens zijn met de taxatie, dan kun je een expert van GE-vastgoed een objectief schaderapport laten opstellen. De verzekeraar vergoedt veelal de kosten voor een contra-expertise. Een rapport kan ook opgesteld worden om de gebreken van een gebouw in kaart te brengen. Dit zorgt voor meer zekerheid als je een woonhuis of een bedrijfspand wil kopen. Is de oplevering van je nieuwbouwhuis in aantocht? Ook dan mag een rapport niet ontbreken. Mocht namelijk blijken dat het huis gebreken bevat, dan kun je de oplevering weigeren. Als je pas later achter deze gebreken komt kan je dat veel geld gaan kosten.

Wil je een bouwtechnische keuring in Utrecht laten uitvoeren?

Voor een bouwkeuring in Utrecht (met rapport) kun je contact opnemen met GE-vastgoed. Je kan bellen, mailen of het contactformulier op onze website invullen. Heb je vragen over onze diensten of wil je meer informatie? Ook dan mag je uiteraard contact opnemen.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je graag meer weten over onze bouwkundige keuringen of wil je een advies op maat? Neem contact met ons op voor meer informatie.