06 - 20 25 19 38 gvheinde@gevastgoed.nl

Bouwkundige keuring Rotterdam

Het kopen van een woning of een bedrijfspand is een spannende gebeurtenis. Het laatste wat je dan wil is dat je voor vervelende verrassingen komt te staan. Laat daarom een bouwkeuring in Rotterdam uitvoeren door GE-vastgoed. Wij laten het pand inspecteren door een ervaren bouwkundige. Eventuele gebreken komen zo snel aan het licht. De bouwkundige keuring, nulmeting of aankoopkeuring is beschikbaar voor verschillende gebouwen, zoals kantoren en woonhuizen.

De redenen om een bouwkundige keuring in Rotterdam aan te vragen

Het is altijd aan te raden om een bouwkundig rapport in Rotterdam op te laten stellen. Dankzij de jarenlange ervaring van onze specialisten kunnen zij een grondige inspectie uitvoeren. Enkele voorbeelden van punten die bekeken worden zijn de vloeren, de muren, de verwarming, de toevoer van water, gas en elektriciteit en de draagconstructie. Doordat er zoveel verschillende punten gecontroleerd worden, blijft geen enkel gebrek onopgemerkt. In een rapport kunnen alle gebreken vastgelegd worden. Je kunt het rapport dan gebruiken als een proces-verbaal.

Dit komt in verschillende situaties van pas. Je kunt bijvoorbeeld niet akkoord gaan met de oplevering van je nieuwbouwhuis als deze gebreken heeft. Heeft je pand schade opgelopen? Ook daar kun je een rapport voor op laten stellen. Het voordeel van een bouwkundige keuring is dat je veel informatie krijgt over de staat van een woning of pand. In het geval van gebreken kun je laten berekenen hoeveel het opknappen gaat kosten. Je kunt dan nog besluiten om verder te zoeken. In de meest ideale situatie is het pand helemaal in orde.

Wil je een bouwkeuring in Rotterdam aanvragen?

Bij GE-vastgoed kun je eenvoudig een bouwtechnische keuring in Rotterdam aanvragen. Je hoeft daarvoor alleen maar het contactformulier in te vullen, te bellen of te mailen. Tevens kun je contact opnemen als je vragen hebt. Wij voorzien je graag van meer informatie.

bouwkundige keuring

Neem vrijblijvend contact op

Wil je graag meer weten over onze bouwkundige keuringen of wil je een advies op maat? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons!