06 - 20 25 19 38 gvheinde@gevastgoed.nl

Bouwkundige keuring Leiden

Of je nu een woning of een bedrijfspand wil kopen, het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring in Leiden is altijd een goed idee. GE-vastgoed voert graag een bouwkundige keuring voor je uit. Deze keuringen worden gedaan door ervaren bouwkundigen. Het is mogelijk om de eventuele gebreken in een rapport te verwerken. Deze informatie is onmisbaar als je een pand wil kopen.

De redenen om een bouwkundige keuring in Leiden uit te laten voeren

Een bouwkundige keuring in Leiden kan aangevraagd worden door zowel particulieren als zakelijke klanten. Als particulier kun je bijvoorbeeld een keuring aanvragen voor een woonhuis of een appartement dat je misschien wil kopen. Ben je op zoek naar een bedrijfspand? Ook dan is het verstandig om een bouwtechnische keuring uit te laten voeren. Je wil tenslotte niet dat je zelf in een gebrekkig huis woont of dat je medewerkers in een onveilig pand werken. Door vooraf een keuring uit te laten voeren, word je op tijd op de hoogte gebracht van mogelijke mankementen.

Je kunt dan altijd nog besluiten om op zoek te gaan naar een ander pand of andere woning. Als je geen keuring uit laat voeren loop je het risico dat je pas later de gebreken merkt. Dit kan voor onverwachte en hoge kosten zorgen. Een bouwkundige keuring kan ook om andere redenen worden uitgevoerd. Je kunt bijvoorbeeld een bouwkundig rapport op laten stellen voor je nieuwbouwhuis. Mochten er gebreken zijn, dan kun je de oplevering weigeren. Zo voorkom je dat je in een huis met gebreken komt te wonen. Tevens kunt u een nulmeting aanvragen als uw buurman gaat verbouwen of nieuw aan of op bouwen, dit om achteraf niet in de problemen te komen.

Een bouwtechnische keuring in Leiden aanvragen

Wil je een bouwtechnische keuring in Leiden aanvragen? Neemt dan gerust contact op met GE-vastgoed. Je kunt het contactformulier op onze website invullen, bellen of mailen. Heb je nog vragen over onze aanpak of onze diensten? Ook dan kun je natuurlijk contact opnemen.

bouwkundige keuring

Neem vrijblijvend contact op

Wil je graag meer weten over onze bouwkundige keuringen of wil je een advies op maat? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons!