06 - 20 25 19 38 gvheinde@gevastgoed.nl

Bouwkundige keuring Haarlem

Voordat je een bedrijfspand of een woning koopt kun je een bouwtechnische keuring in Haarlem aanvragen bij GE-vastgoed. Wij hebben alleen ervaren bouwkundigen in dienst. Zij inspecteren een gebouw volledig op eventuele gebreken. Mocht het gebouw gebreken bevatten, dan kun je altijd nog besluiten om het niet te kopen. GE-vastgoed biedt voor vrijwel alle gebouwen een bouwkeuring, nulmeting en/of aankoopkeuring aan.

De voordelen van een bouwkundig rapport in Haarlem

Een bouwkundig rapport in Haarlem kan opgesteld worden in diverse situaties. Is je pand bijvoorbeeld beschadigd door heiwerkzaamheden of door een flinke storm? In de meeste gevallen kun je een schadevergoeding aanvragen bij de verzekeraar. De verzekeraar zal een eigen schade-expert langs laten komen om de schade te taxeren. Deze expert zal proberen om de kosten voor de verzekeraar te drukken. Het is daardoor mogelijk dat je eigenlijk meer schadevergoeding zou moeten krijgen. Je kunt dan een contra-expertise aanvragen bij GE-vastgoed.

Onze experts zullen de schade onafhankelijk taxeren, zodat jij een goed beeld van de daadwerkelijke schade krijgt. Vaak worden de kosten van het onderzoek door de verzekeraar vergoed. Je kunt ook een bouwkundig rapport laten opstellen voordat je een pand of woning koopt. De expert controleert het hele gebouw op mogelijke gebreken zodat jij niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit is niet alleen belangrijk bij bestaande gebouwen, maar ook bij nieuwbouw. Het is namelijk mogelijk dat je nieuwbouwwoning gebreken bevat. Je mag dan de oplevering weigeren. Het rapport dient dan als proces-verbaal. Uiteraard wil je niet in een woning met gebreken wonen.

Het aanvragen van een bouwkundige keuring in Haarlem

Je kunt een bouwkundige keuring in Haarlem laten opstellen door GE-vastgoed. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Hiervoor kun je mailen, bellen of het contactformulier invullen. Voor meer informatie over ons bedrijf en onze diensten mag je tevens contact opnemen.

bouwkundige keuring

Neem vrijblijvend contact op

Wil je graag meer weten over onze bouwkundige keuringen of wil je een advies op maat? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons!