06 - 20 25 19 38 gvheinde@gevastgoed.nl

Bouwkundige keuring Den Haag

Het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring in Den Haag is verstandig in diverse situaties. Bij GE-vastgoed kun je een rapport laten opstellen door een ervaren bouwkundige. In dit rapport worden alle gebreken genoemd die het gebouw bevat. Je weet daardoor precies wat je koopt. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen een bouwkeuring aanvragen. Andere benamingen voor een bouwtechnische of bouwkundige keuring zijn ook wel nulmeting of aankoopkeuring.

Waarom zou je een bouwkundige keuring in Den Haag laten uitvoeren?

Een bouwkundig rapport in Den Haag laten opstellen kan om diverse redenen. Het kan zijn dat je woning of pand schade heeft opgelopen, bijvoorbeeld door verkeerd uitgevoerde sloopwerkzaamheden of bouwwerkzaamheden. Als je daar verzekerd voor bent, dan kun je een schadevergoeding aanvragen. De verzekeraar zal eerst de schade laten taxeren door een schade-expert naar je woning of pand te laten kijken. Natuurlijk heeft de verzekeraar er baat bij als de schade zo laag mogelijk getaxeerd wordt. Als je het niet vertrouwt, dan kun je een contra-expertise laten uitvoeren. Een expert van GE-vastgoed stelt dan een onafhankelijk schaderapport op. Meestal vergoedt de verzekeraar de kosten voor de contra-expertise. Het is tevens mogelijk om een rapport op te laten stellen als je een pand of een woonhuis wil kopen. Eventuele gebreken komen dan aan het licht. Heb je op dit moment een nieuwbouwhuis gekocht? Vooral dan is een rapport onmisbaar. Bij gebreken mag je namelijk de oplevering weigeren. Je wil tenslotte niet in een huis wonen dat onveilig of slecht afgewerkt is. Dit kan later voor hoge kosten zorgen en dat wil je natuurlijk voorkomen.

Het aanvragen van een bouwkundig rapport in Den Haag

Het laten uitvoeren van een bouwkeuring in Den Haag is zo geregeld. Je hoeft alleen maar contact op te nemen met GE-vastgoed door te bellen, te mailen of door het contactformulier in te vullen. Wil je meer weten over onze diensten? Natuurlijk mag je dan ook contact opnemen.

bouwkundige keuring

Neem vrijblijvend contact op

Wil je graag meer weten over onze bouwkundige keuringen of wil je een advies op maat? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons!