06 - 20 25 19 38 gvheinde@gevastgoed.nl

Bouwkundige keuring Gouda

Ga je binnenkort een huis of pand kopen of verkopen in Gouda en omgeving? Je kunt dan een bouwkundige keuring in Gouda laten uitvoeren door GE-vastgoed. Het pand wordt geïnspecteerd op mogelijke gebreken door een specialist. Je weet dan precies wat je koopt. Ook hoef je niet bang te zijn dat gebreken pas later zichtbaar zijn. Een aankoopkeuring, bouwtechnische keuring of de nulmeting kan zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten uitgevoerd worden.

De voordelen van een bouwkundige keuring in Gouda

Een bouwkundig rapport in Gouda aanvragen is vrijwel altijd een verstandig idee. Het rapport wordt opgesteld door een ervaren bouwkundige. Hij of zij inspecteert de woning op diverse punten. Hierbij kun je denken aan de fundering, de kozijnen, de muren en het schilderwerk. Tevens wordt gekeken naar punten zoals de riolering en de verwarming. Zo wordt er op een grondige manier gekeken of het pand mogelijke gebreken bevat. Alle bevindingen worden in het rapport verwerkt. Het voordeel van een rapport is dat je dit kunt gebruiken als een proces-verbaal voor een gebrekkig pand. Dit is onmisbaar als jij bijvoorbeeld de oplevering van je nieuwbouwhuis wil weigeren.

Het rapport kan ook opgesteld worden bij schade aan je pand. Door een bouwkundige keuring heb je meer zekerheid. Je weet bijvoorbeeld of je bepaalde punten moet verbeteren en hoeveel dat gaat kosten. Mocht het pand geen gebreken bevatten, dan weet je zeker dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. De meeste gebreken kunnen namelijk voor hoge kosten zorgen. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

Een bouwkundig rapport in Gouda aanvragen

Wil je een bouwkundig rapport in Gouda aanvragen? Je kunt dan contact opnemen met GE-vastgoed. Vul het contactformulier op onze website in, bel of stuur een mail. Uiteraard mag je ook contact opnemen als je vragen hebt over onze diensten. Wij helpen je graag verder!

bouwkundige keuring

Neem vrijblijvend contact op

Wil je graag meer weten over onze bouwkundige keuringen of wil je een advies op maat? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons!