06 - 20 25 19 38 gvheinde@gevastgoed.nl

Bouwkundige keuring Dordrecht

Bij het kopen van een huis wil je zo min mogelijk risico’s lopen. Het is dan ook slim om van tevoren een bouwtechnische keuring in Dordrecht uit te laten voeren. De experts van GE-vastgoed inspecteren graag het gewenste gebouw op mogelijke gebreken. Deze worden vastgelegd in een rapport zodat jij precies weet wat je koopt. Tevens dient het rapport als proces-verbaal.

De voordelen van een bouwkundig rapport in Dordrecht

Het aanvragen van een bouwkundig rapport in Dordrecht kun je om meerdere redenen doen. Je kunt het bijvoorbeeld aanvragen als je een nieuwbouwhuis laat bouwen. Als de oplevering in zicht is, dan kun je alvast een bouwkundig rapport aanvragen bij GE-vastgoed. Eén van onze bouwkundige experts komt langs om het nieuwbouwhuis volledig te inspecteren op mogelijk gebreken. Hierbij worden onder andere de muren, de installatietechnische onderdelen en de constructie gecontroleerd. Alle gebreken worden verwerkt in een rapport. Dit rapport dient als proces-verbaal. Je kunt dankzij het rapport de oplevering weigeren. Je hebt dan namelijk bewijs dat er fouten zijn gemaakt. Wij raden je sterk aan om een bouwkundig rapport aan te vragen. Je loopt dan niet het risico dat je nieuwbouwhuis allerlei gebreken heeft die pas aan het licht komen als je in het huis woont. Dit kan namelijk voor zeer hoge kosten zorgen. Je kunt ook een bouwkundig rapport aanvragen voor een contra-expertise. Dit komt goed van pas als je woning of pand schade opgelopen heeft. Je kunt dan eventueel meer schadevergoeding ontvangen. Tevens kunt u een nulmeting aanvragen als uw buurman gaat verbouwen of nieuw aan of op bouwen, dit om achteraf niet in de problemen te komen.

Hoe kun je een bouwkundige keuring in Dordrecht aanvragen?

Je kunt binnen enkele minuten een bouwkundige keuring in Dordrecht aanvragen. Neem daarvoor contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen of te mailen. Uiteraard mag je ook contact opnemen als je vragen hebt of als je advies wil. Wij helpen je graag!

bouwkundige keuring

Neem vrijblijvend contact op

Wil je graag meer weten over onze bouwkundige keuringen of wil je een advies op maat? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons!