06 - 20 25 19 38 gvheinde@gevastgoed.nl

Bouwtechnische keuring Delft

Het uit laten voeren van een bouwtechnische keuring in Delft is een verstandige keuze. Dit geldt voor diverse gebouwen, zoals een appartement, een kantoorpand en een woonhuis. GE-vastgoed biedt voor elk gebouw een bouwkundige keuring aan die wordt uitgevoerd door een expert. De gebreken kunnen in een rapport verwerkt worden. Dit is zeer nuttige informatie als je een gebouw wil kopen.

De redenen om een bouwkundige keuring in Delft te laten uitvoeren

GE-vastgoed biedt voor particulieren en zakenmensen een bouwkundige keuring in Delft aan. Ben je een werkgever en zoek je een geschikt kantoor? Of ben je een particulier en heb je een mooi huis of een appartement op het oog? Laat dan eerst een bouwkundige keuring uitvoeren door GE-vastgoed. Onze experts komen langs bij het gewenste gebouw om deze te inspecteren op mogelijke gebreken. Het zou tenslotte zonde zijn als je een pand met veel gebreken koopt, zonder dat je er bewust van bent. Het uit laten voeren van een keuring heeft enkele voordelen. Je weet bijvoorbeeld precies wat er aan een gebouw mankeert. Vervolgens kun je beslissen of je dit wil laten opknappen of dat je toch op zoek gaat naar een ander pand of huis. Een gebouw kopen zonder eerst een keuring uit te laten voeren is een risico. Het kan zijn dat de gebreken later aan het licht komen. Dit kan tot zeer hoge kosten leiden. Je kunt ook een bouwkundige keuring laten uitvoeren voor een nieuwbouwhuis. Onze experts kunnen een rapport met de gebreken opstellen. Je mag de oplevering namelijk weigeren als je bewijs hebt van gebreken. Tevens kunt u een nulmeting aanvragen als uw buurman gaat verbouwen of nieuw aan of op bouwen, dit om achteraf niet in de problemen te komen.

Een bouwkundige keuring in Delft aanvragen

Wil jij binnenkort een bouwkundige keuring in Delft aanvragen? Neem dan contact op met GE-vastgoed. Je kunt ons bellen, mailen of het contactformulier op onze website invullen. Natuurlijk mag je ons ook vragen stellen of vragen om meer informatie.

bouwkundige keuring

Neem vrijblijvend contact op

Wil je graag meer weten over onze bouwkundige keuringen of wil je een advies op maat? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons!