06 - 20 25 19 38 gvheinde@gevastgoed.nl

Bouwkundige keuring Amsterdam

Ga je binnenkort een woning of pand kopen? Het is dan slim om een bouwtechnische keuring in Amsterdam te laten uitvoeren. De specialisten van GE-vastgoed stellen graag een rapport op over de eventuele gebreken van een gebouw en/of woning. Dit zorgt voor veel helderheid voordat je een woning of bedrijfspand koopt. Een bouwkundige keuring kan aangevraagd worden voor onder andere woonhuizen en bedrijfspanden. Deze keuring wordt ook wel vaak een nulmeting of een aankoopkeuring genoemd.

De redenen om een bouwkundige keuring in Amsterdam te regelen

Je kunt om diverse redenen een bouwkundige keuring in Amsterdam laten uitvoeren. Heeft je pand of woning bijvoorbeeld schade opgelopen, door een storm of verkeerd uitgevoerde werkzaamheden? Dan heb je meestal recht op een schadevergoeding. Helaas zal de verzekeraar niet altijd de volledige schade willen betalen. Je loopt dan het risico dat je te weinig schadevergoeding krijgt. Voor meer zekerheid kun je een contra-expertise laten uitvoeren door een expert van GE-vastgoed. Het kan zijn dat uit ons onderzoek blijkt dat de schade groter is en je dus meer schadevergoeding dient te ontvangen. Onze bevindingen worden vastgelegd in een rapport. In de meeste gevallen worden de kosten van dit onderzoek vergoed door de verzekeraar. Een bouwkundig rapport kan tevens opgesteld worden als je een woning of een pand wil kopen. Je weet dan van tevoren welke mogelijke gebreken een pand heeft. Dit is vooral belangrijk bij een nieuwbouwhuis. Mochten er fouten zijn gemaakt tijdens de bouw, dan kun je de oplevering weigeren. Je loopt dan niet het risico dat je een pand met gebreken koopt, aangezien dat flink wat geld kan gaan kosten.

Het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring in Amsterdam

Wil je een bouwkundig rapport in Amsterdam laten opstellen? Neem dan contact op met GE-vastgoed. Je kunt hiervoor het contactformulier invullen, een mail sturen of bellen. Het is ook mogelijk om vragen te stellen over onze diensten. Onze specialisten helpen je graag verder!

bouwkundige keuring

Neem vrijblijvend contact op

Wil je graag meer weten over onze bouwkundige keuringen of wil je een advies op maat? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons!