06 - 20 25 19 38 gvheinde@gevastgoed.nl

Bouwkundige keuring Amstelveen

Sta jij op het punt om een pand of een woning te kopen in Amstelveen en omgeving? Laat dan eerst een bouwkundige keuring in Amstelveen uitvoeren door GE-vastgoed. Onze bouwkundigen inspecteren het gebouw dan op eventuele gebreken. Hierdoor heb jij meer zekerheid over je aankoop. Je loopt dan namelijk niet het risico om ineens gebreken op te merken. De bouwkundige keuring, de nulmeting en/of de aankoopkeuring kan uitgevoerd worden bij diverse panden.

Waarom zou je een bouwkundige keuring in Amstelveen laten uitvoeren?

Het aanvragen van een bouwtechnische keuring in Amstelveen is in de meeste gevallen erg praktisch. Een ervaren bouwkundige stelt het rapport op nadat hij of zij het pand geïnspecteerd heeft. De punten die gecontroleerd worden zijn onder andere de draagconstructie, de ramen en de fundering. Daarnaast wordt bekeken of het gas, het water en de elektriciteit goed zijn aangesloten. De keuring geeft daardoor een goed beeld van de staat van het pand. Alle gebreken die ontdekt worden, kunnen in een rapport verwerkt worden. Dit komt goed van pas als proces-verbaal bij diverse situaties. Ben je er bijvoorbeeld achter gekomen dat je nieuwbouwhuis gebreken heeft? Dan kun je de oplevering weigeren. Een andere mogelijkheid is dat je schade aan je woning laat vastleggen. Een bouwkundige keuring zorgt voor helderheid. Je hoopt er natuurlijk op dat het gebouw geen gebreken heeft. Mocht dit toch het geval zijn, dan weet je dat van tevoren. Je kunt er dan voor kiezen of je het pand op laat knappen of dat je op zoek gaat naar een ander gebouw.

Een bouwtechnische keuring in Amstelveen aanvragen

Lijkt het je verstandig om een bouwkundige keuring in Amstelveen aan te vragen? Neem dan contact op met GE-vastgoed door het contactformulier in te vullen. Je mag ook bellen of een mail sturen. Natuurlijk kun je ook contact opnemen voor meer informatie. Wij beantwoorden graag je vragen.

bouwkundige keuring

Neem vrijblijvend contact op

Wil je graag meer weten over onze bouwkundige keuringen of wil je een advies op maat? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons!