06 - 20 25 19 38 gvheinde@gevastgoed.nl

Bouwkundige keuring Alkmaar

Bij het kopen van een kantoorpand of een huis wil je zeker weten dat alles in orde is. Het is dan ook een goed idee om een bouwtechnische keuring in Alkmaar door GE-vastgoed uit te laten voeren. Eén van onze bouwkundigen komt langs om het pand te inspecteren. Alle gebreken worden opgemerkt tijdens deze grondige bouwkeuring, nulmeting en/of aankoopkeuring. Zo ben je ervan verzekerd dat je een pand zonder gebreken koopt.

Hoe gaat een bouwkundige keuring in Alkmaar in zijn werk?

Het laten opstellen van een bouwkundig rapport in Alkmaar is vaak erg handig. Onze bouwkundigen hebben veel ervaring met het inspecteren van gebouwen. Er wordt gekeken naar zowel bouwkundige als installatietechnische punten. Hieronder vallen onder andere de cv-ketel, de aansluiting van het water en gas, de muren, het dak en de fundering. Door deze keuring worden alle mogelijke gebreken opgemerkt en genoteerd. De gebreken worden verwerkt in een rapport. Het rapport is dan te gebruiken als proces-verbaal. Je hebt dit nodig voor bepaalde situaties. Bij een gebrekkig nieuwbouwhuis kun je de oplevering weigeren. Tevens kan het rapport opgesteld worden als je schade wil laten vastleggen. Een bouwkundige keuring is onmisbaar als je precies wil weten wat je koopt. Als het pand gebreken heeft, dan kun je ervoor kiezen om dit op te laten knappen. Bereken van tevoren dan wel hoeveel het gaat kosten. Uiteraard kun je ook verder zoeken naar een gebouw dat geen of minder gebreken bevat. Het is tevens mogelijk dat het gebouw geen gebreken heeft.

Een bouwkundig rapport in Alkmaar laten opstellen

Wil je een bouwkundige keuring in Alkmaar laten uitvoeren? De specialisten van GE-vastgoed staan voor je klaar. Via het contactformulier kun je contact met ons opnemen. Je kunt ook mailen of bellen. Heb je vragen over onze diensten? Ook daarvoor mag je natuurlijk contact opnemen.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je graag meer weten over onze bouwkundige keuringen of wil je een advies op maat? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons!