06 - 20 25 19 38 gvheinde@gevastgoed.nl

Beoordelingen

Anne van de Wijdeven
Anne van de Wijdeven
2023-06-26
Ger was punctueel, werkte snel, en leverde na een doortastende bouwkundige keuring al snel een duidelijk rapport aan. Wij waren blij verrast door zijn bovengemiddelde professionaliteit en werkwijze en kunnen zijn diensten dan ook volledig aanraden.
Cleo Garmen
Cleo Garmen
2023-06-12
Snelle, betrouwbare, eerlijke service.
Boas Dubbelman
Boas Dubbelman
2023-05-27
Als voorzitter van een kleine VVE (3 appartementen) was het een prettige samenwerking met Ger. Hij had zich degelijk voorbereid, liep efficient door de woningen en in de dagen daarna al met een uitgewerkt MJOP.
Michael
Michael
2023-05-18
Op korte tijd beschikbaar voor de keuring, betaalbaar en rapport snel geleverd. Bedankt!
Peter Pan
Peter Pan
2022-12-28
Ik heb Ger opgebeld door zijn goede reviews en snap nu waarom. Hij kwam snel langs, was betaalbaar als ik het vergelijk met andere bedrijven en had heel snel het document in handen. Helemaal top!
Marcel van den Bosch
Marcel van den Bosch
2022-11-05
GE Vastgoed werd door ons verzocht om een tussentijdse keuring uit te voeren van opgeleverd werk door de aannemer. Wat opviel was de expertise, inzichten en vooral ook de pragmatische kijk op de gevonden problemen door GE Vastgoed. Prettige en flexibele samenwerking. GE Vastgoed heeft oog voor wat nodig is om kwalitatief een goed rapport te verzorgen. Positief gezien een verschil van dag en nacht t.o.v. andere aanbieders van bouwkundige onderzoeken. Zeer aan te bevelen.
Tijn Einde
Tijn Einde
2022-10-27
Super goed bedrijf tevredenđź‘Ť
Mehmet Toygar
Mehmet Toygar
2021-06-22
Wij hebben bij Ger een bouwtechnish onderzoek laten doen voor de belendende woningen. Het onderzoek is grondig uitgevoerd en de inhoud van de rapportages zijn van goede kwaliteit. Wij raden het bureau ten zeerste aan. Niet te vergeten, de prijzen zijn ook schappelijk :)
Melissa R
Melissa R
2021-06-15
Wij hebben een bouwkundig rapport aangevraagd voor de verkoop van een woning. Dit is bijzonder snel ingezet en afgerond. Het onderzoek is heel grondig gedaan en bood veel concrete adviezen. De prijs is ook schappelijk. Ik raad het bureau ten zeerste aan!
Rich.Exclusive.
Rich.Exclusive.
2021-05-12
Wij hebben Ger ingehuurd voor een bouwtechnische keuring van een nieuw aan te schaffen woning. Als gevolg van tijdsdruk vroegen wij op een zondag of het spoedig kon en hij kon dinsdag al komen. Hij Was ruim optijd, een kwartier eerder dan de afgesproken tijd. Een kundige man. Goede keuring, net rapport alles volledig uitgewerkt en ook weer mooi optijd binnen. Dit alles voor een schappelijke prijs. Zeker aan te raden deze partij in te schakelen voor een bouwtechnische aankoop keuring.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je graag meer weten over onze bouwkundige keuringen of wil je een advies op maat? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons!