06 - 20 25 19 38 gvheinde@gevastgoed.nl

Aankoopkeuring Rotterdam

Voordat je een huis of een pand koopt, kun je het beste een aankoopkeuring in Rotterdam uit laten voeren. Je kunt dit door een ervaren bouwkundige van GE-vastgoed laten doen. Zij kunnen zowel kantoorruimtes als woningen en bedrijfspanden inspecteren op mogelijke gebreken. Deze punten kunnen verwerkt worden in een rapport, zodat jij alles weet over het gebouw.

De redenen om een aankoopkeuring in Rotterdam uit te laten voeren

Bij GE-vastgoed kunnen zakenmensen en particulieren terecht voor een aankoopkeuring in Rotterdam. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je als particulier een appartement of een huis wil kopen. Een andere mogelijkheid is dat je een bedrijfspand koopt voor je onderneming. Het is dan slim om eerst een bouwkundige keuring door een expert uit te laten voeren. GE-vastgoed stuurt een bouwkundige naar het gebouw voor een grondige inspectie. Een veilige woonplek of werkomgeving is tenslotte van groot belang. Er zijn meerdere redenen om een keuring uit te laten voeren. Eén van deze redenen is dat je van tevoren weet welke gebreken een gebouw heeft. Het kan zijn dat je het de moeite waard vindt om het gebouw op te knappen, terwijl je ook kan besluiten om verder te zoeken. Denk je dat het geen zin heeft om een keuring uit te laten voeren? Dat kan voor nare verrassingen zorgen. Misschien zal je later veel moeten betalen om de gebreken op te knappen. Laat je een nieuwbouwhuis bouwen? Je kunt dan een bouwkundig rapport op laten stellen. Bij gebreken mag je namelijk de oplevering weigeren. Tevens kunt u een nulmeting aanvragen als uw buurman gaat verbouwen of nieuw aan of op bouwen, dit om het ja en nee spel achteraf te voorkomen.

Hoe kun je een aankoopkeuring in Rotterdam aanvragen?

Het aanvragen van een aankoopkeuring in Rotterdam is erg eenvoudig. Op de website van GE-vastgoed kun je het contactformulier invullen. Ook kun je bellen of mailen. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Dan mag je tevens contact opnemen.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je graag meer weten over onze bouwkundige keuringen of wil je een advies op maat? Neem contact met ons op voor meer informatie.