06 - 20 25 19 38 gvheinde@gevastgoed.nl

Aankoopkeuring huis Amsterdam

Is de oplevering van je nieuwbouwhuis in zicht? Of heb je een woning gezien die je graag wil kopen? Dan kun je een aankoopkeuring van een huis in Amsterdam aanvragen bij GE-vastgoed. Onze bouwkundige experts voeren graag een keuring uit. Zij letten op mogelijke gebreken die het gebouw kan bevatten. Vervolgens worden deze gebreken in een rapport verwerkt. Hierdoor weet jij precies wat de staat van het (nieuwbouw)huis is.

De redenen voor een aankoopkeuring van een huis in Amsterdam

Er zijn meerdere redenen om een aankoopkeuring van een huis in Amsterdam aan te vragen. Het is erg verstandig om dit te laten doen bij een nieuwbouwhuis. Je kunt dan meteen een bouwkundig rapport aanvragen. GE-vastgoed laat één van de ervaren bouwkundigen je nieuwbouwwoning volledig controleren op eventuele gebreken. Onderdelen die gecontroleerd worden zijn bijvoorbeeld de constructie, de waterleidingen en het dak. Eventuele gebreken die naar voren komen worden verwerkt in een rapport. Het rapport kan als proces-verbaal dienen. Je kunt dan ervoor kiezen om de oplevering te weigeren. Het rapport dient als bewijs voor de gemaakte fouten tijdens de bouw. Het aanvragen van een rapport is daardoor zeer belangrijk. Je wil tenslotte niet in een nieuwbouwhuis wonen met gebreken. Daarnaast wil jij niet betalen voor deze fouten, aangezien deze kosten hoog kunnen oplopen. Het is ook mogelijk om een rapport aan te vragen als je huis schade heeft opgelopen. Wij bieden namelijk contra-expertise, zodat je misschien meer schadevergoeding van de verzekeraar kunt ontvangen.

Het regelen van een aankoopkeuring van een huis in Amsterdam

Binnen enkele minuten kun je een aankoopkeuring van een huis in Amsterdam regelen. Je hoeft alleen maar contact op te nemen met GE-vastgoed door te bellen of te mailen. Daarnaast kun je het online contactformulier invullen. Ook mag je contact opnemen voor vragen of voor advies.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je graag meer weten over onze bouwkundige keuringen of wil je een advies op maat? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons!